Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Näyttelyt: Gallery / Metamorphosis Polycolor 2
(1 kuvaa)

1 / 1
[w-Shallowsleep.jpg]
w-Shallowsleep.jpg

That Shallow Sleep / Kevyesti matkaa

from Right: Digital Poster Collague.

Original Acryle Collague work with cuts and clips of papers 1999; digitalisation, design, graphic manipulation, stylizing © jemina staalo 2006.

 

if you get bored with ordinary wigs try horns of a female reindeer...

From Left: Digital Poster Collague

Original digital camera photo 2004; modelling, digitalisation, design, graphic manipulation, stylizing © jemina staalo 2004-2006.

Vasemmalla Omakuva. Digikameran kuva 2005;
poseeraus, stailaus, järjestely, suunnittelu, toteutus, digitalisointi ja kuvankäsittely © jemina staalo 2005-2006.Miksi valokuvaan?

Kamera on minulle kapseli muistikapasiteettia, se on sekä dokumenttia että taidetta, huvia ja arkea. Rakastan kameran tapaa valehdella, vääristää ja muuttaa ikuiseksi, kauniiksi. Ennen kaikkea jakaa muille, myös tuleville sukupolville. Kertoa, että minäkin olen joskus ollut jossain osana tätä suurta mullistusta. Tai sen puutetta. Valokuvaus on sekä intiimiä, privaattia kuin yleisön palvelua, muistin virkistämistä, maailman värittämistä. Nautin eri elementtien yhdistämisestä. Olen välittäjä, meedio, shamaani siinäkin mielessä.

Ikään kuin luoda eheäksi uni, tai nousta vuorelle ja nähdä vasta sitten näkymä hunaja-kaurasämpylää syöden...


 

Oikealla originaali akryylityö, ja leikattuja paperinpaloja pahville vuodelta 1999; digitalisointi, pinkiksi värjääminen ja kuvankäsittely © jemina staalo 2006.

©2018 jeminastaalo - suntuubi.com